Om Morelia ink

Jag är Morelia ink

Och här är min story!

Jag som driver och arbetar på Morelia Ink heter Dennis Frid. Min resa som tatuerare började väl egentligen redan när jag först hittade en krita i den yngre benåldern. Genom åren har jag gjort många skolbänkar och skolböcker finare genom min konstnärlighet, även någon enstaka vägg kan ha blivit prydd av mig. Sen har jag av o till genom livet sysslat med både det ena o andra men har alltid tillslut funnit mig själv med att sitta och rita och måla eller snidat något i trä, att skapa eller förändra något har alltid varit något jag brunnit för. Så när möjligheten kom 2018 att bli lärling på Meanline Tattoo så tog jag den direkt!

Sen gick det undan! För redan året därpå slog jag upp min egna studio, sen dess har jag har inte kollat bakåt eller ångrat det en sekund. Jag vill passa på att rikta ett stort TACK till alla kunder som gör det möjligt för mig att hålla på med det jag älskar! Det är ett privilegium att få tatuera er!

Dennis Frid

Mitt grymma team

Vi har lösningen

Just nu är jag själv i studion och har inga planer på att anställa / dela lokal. Jag är intresserad av att gästa runtom i landet och tar gärna emot förslag angående gästarbeten. Detsamma gäller även att ta emot gäst tatuerare!

Dennis Frid

Ägare | Tatuerare

?

Är du min nya medarbetare?

Boka Din Tid Online